zaterdag 10 november 2007

Nederlanders schuldig aan gedrag Marokkaanse jongens

door TP

Wat is dat toch met die onderzoekers van tegenwoordig? Het lijkt er verdacht veel op, dat zij willens en wetens aansturen op een andere uitkomst dan die het klootjesvolk zich logischerwijze heeft eigen gemaakt. Alsof er opzettelijk naar een politiek correcte conclusie toegewerkt wordt. Eén die vooraf reeds bepaald is. Het zou mij niet verbazen als zij in staat zijn de uitkomst van één plus één dermate te manipuleren, dat er van alles uit kan komen, zolang het maar geen twee is.Zo kwam deze week Jan Dirk de Jong tot de opmerkelijke conclusie, dat het delinquente groepsgedrag van ‘Marokkaanse’ jongens eigenlijk de schuld is van de Nederlanders. Zo had u dat nog niet bekeken, maar ik kan u dus vanaf nu aanraden u eens beter te gaan gedragen.
Ik las in zijn onderzoek niets over inwoners van andere Europese landen, waar zij ook graag 'fun' maken, maar ik maak dan maar zelf de stap, dat bijvoorbeeld ook de Fransen schuldig zijn aan hun gedrag. Daar worden ook wel eens wat auto's in de brand gestoken door deze met Pietje Bell en Dik Trom vergelijkbare belhamels, aldus een artikel van Frank van Gemert en onze Jan Dirk de Jong.

Persoonlijk zou ik deze jongens liever vergelijken met Tijl Uilenspiegel, als we dan toch wat jeugdhelden naar voren willen halen, want was hij niet degeen, die zich verbaasde, dat iedereen zo'n hekel aan hem had? Terwijl hij toch alleen maar rotstreken met de mensen uithaalde? Maar ik kan mij zo gauw geen streken van hem herinneren die ook maar kunnen tippen aan de 'fun' van onze Marokkaanse lolbroeken.

Weer elders las ik van een Marokkaans meisje, in een artikel met de naam 'De arrogante Marokkaanse man' letterlijk: "De arrogantie van de Marokkaanse man hier frustreert mij de hele dag door. Om gek van te worden." Zij zegt dat overigens in Marokko zelf, dus de conclusie van Jan Dirk, dat dit gedrag niet goed is te verklaren door hun Marokkaanse afkomst, kan ik op mijn beurt dan weer niet goed verklaren. Wel waarom Marokkaanse meiden het hier zoveel beter doen dan hun broers.

Kan er niet een keer een onderzoek komen, waarbij bij voorbaat vaststaat, dat het gewoon etters zijn, die nodig eens moeten worden opgevoed en zoals te doen gebruikelijk een schoolopleiding volgen? Met huiswerk enzo, zodat ze geen tijd meer hebben om 'fun' te trappen.
En zou minister Vogelaar meteen even op willen houden met haar leugens over Marokkaanse schoolverlaters, waarvan zij de prestaties rooskleuriger voorstelt dan zij in werkelijkheid zijn? En zelfs dat stelde al geen moer voor.

Denkt men soms, dat wij gek zijn?
En nee, stel daar geen onderzoek naar in, alstublieft, want ik ken de uitslag al...

2 opmerkingen:

Hayat zei

Beste meneer,
Ik ben dat meisje die heeft geschreven over 'de arrogante marokkaanse man'. Je kan de Marokkaanse mannen hier in geen enkele opzicht vergelijken met de Marokkaanse mannen in Nederland. Als u wilt zeggen dat het gedrag van de Marokkaanse jongens veroorzaakt wordt door de zogenaamde 'Marokkaanse genen' van aggressiviteit, dan heeft u het verkeerd. Het gedrag van de mannen in Marokko is te verklaren door de economisch-sociale situatie waarin Marokko momenteel in verkeert. Je kunt geen associatie maken tussen de mannen hier en daar. Ook al wil je het gedrag van Marokkaanse jongens verklaren dan moet men hiernaar onderzoek doen in de Nederlandse context en Marokko buiten beschouwing houden. Dit is nou de fout wat vele Nederlanders maken. De Marokkanen in Nederland verwarren met de Marokkanen in Marokko. Laat ons eerst maar kijken naar Nederland..

TP zei

Allereerst dank voor je reactie, Hayat.

Ik wil niet zozeer zeggen, dat het steevast de genen zijn die opspelen bij de de agressie van de Marokkaanse jongens. Tenslotte doen zij ook wèl aangepaste Marokkanen dikwijls huiveren. Waarmee ik dus het verre van aangepaste gedrag bedoel waar velen van hen ons mee confronteren. Dat kan overigens onmogelijk geheel buiten de context van het thuisland geplaatst worden, maar het is vooral de onzinnigheid om hun meer dan stuitend gedrag af te schuiven op de mensen hier, die al tijden gewend zijn met de democratische normen en waarden en in principe altijd tolerant zijn geweest voor buitenlanders. Vandaar, dat ik er ook Frankrijk bijhaalde.
Er zijn echt grenzen aan de tolerantie bij de gewone goedwillende en hardwerkende burgers, en die grenzen worden o.a. door Marokkaanse jongens en Antillianen overschreden.

De linkse politiek hier probeert dat gedrag te vergoelijken, als waren het in de brand steken van auto's, het wegtreiteren van mensen uit hun geliefde woonwijken, het uitmaken voor hoeren van onze vrouwen - en zo kan ik nog wel even doorgaan - slechts een soort kwajongensstreken.
Dat is opvoedkundig gezien een totaal verkeerde insteek.

Als de Nederlanders dan ook al mede schuldig zouden zijn aan hun wangedrag, dan zijn dat juist de politiek-correcten onder hen, die weigeren deze jongeren direct op hun wandaden af te rekenen. Dat geeft ze kennelijk moed door te gaan.
Als zij zich werkelijk willen aanpassen, dan horen zij te werken aan diploma's in plaats van de boel af te breken.

TP